Om oss

Välkommen till en framstående fastighetsbyrå i Göteborg. På Mäklarbyrå Göteborg står vi för något mer än det traditionella sättet att förmedla mäklartjänster på. Våra mäklare tror på goda och långsiktiga kundrelationer där vi finns med dig under och efter en lyckad bostadsaffär. Oavsett om du anlitar oss för att köpa bostad eller sälja bostad i Göteborg.

Mäklarbyrå Göteborg är en relativt ung fastighetsbyrå som grundades år 2018 av våra fastighetsmäklarna efter lång erfarenhet inom mäklaryrket. Ett viktigt koncept för vår mäklarbyrå är att erbjuda dig personlig rådgivning och en komplett mäklartjänst.

  • Vi tar ansvar för värdering av din bostad när du bestämt dig för att sälja din bostad i Göteborg
  • Vi tar hand om all marknadsföring
  • Vi ser till att bostadsaffären utförs korrekt och att du som säljare eller köpare är nöjd med processen

Vi som jobbar på Mäklarbyrå Göteborg

I en ständigt rörande bostadsmarknad i Göteborg är vi stolta över vår transparenta kommunikation. Vi är ärliga i det vi säger till dig så att du får det rätta utgångsläget när du ska sälja bostad i Göteborg. Denna ärlighet är även viktig om du vill köpa lägenhet eller hitta ett prisvärt hus till salu.

Vi förmedlar bostäder i hela Sverige

Vårt kontor är centralt belägen i Göteborg men vi erbjuder våra mäklartjänster till kunder i hela Sverige. Det innebär att du kan anlita någon av våra professionella mäklare för att sälja din bostad i Göteborg för att därefter köpa ny bostad i en annan stad.

Om du går i tankarna på att sälja din bostad i Göteborg har du kommit rätt. Våra mäklare är professionella och erfarna så att din bostadsaffär blir en lyckad sådan.