köpa bostad skriva kontrakt göteborg nycklar

Köpa bostad

Har du bestämt dig för att köpa bostad? Grattis, då har du gjort ett bra val inför framtiden. Kanske har du redan fått hjälp av vår mäklarbyrå att sälja din bostad i Göteborg och ska du ta steget att köpa något nytt. Vi går igenom dina kriterier för ditt nya boende gällande pris, läge och boyta för att hitta en bostad som passar dig.

Vi hjälper dig hitta en bostad att köpa

Bostadsmarknaden är ständigt i rörelse vilket innebär att det varje dag kommer nya hus till salu, lägenheter till salu eller övriga bostäder till salu. Valmöjligheterna är oändliga för dig som vill köpa bostad men trots utbudet kan det vara svårt att hitta den bostad som passar just dig. En bostad är mer än en plats att sova på. Det är i denna bostad som du ska känna trygghet, skapa minnen och där du kan slappna av efter en stressig vardag.

Det är bra att vara kräsen när du ska köpa bostad, det är även viktigt när du vill sälja en bostad i Göteborg. Du investerar mycket pengar i bostaden vilket är ytterligare en anledning att anlita våra mäklare för hjälp. Som en framstående fastighetsbyrå har vi de rätta kontakterna och god lokalkännedom för att hjälpa dig köpa bostad. Vi finns med dig genom hela processen om du önskar för att garantera att hela köpprocessen går rätt till.

Se mer av bostaden – Gå på en visning av huset eller lägenheten

För att du ska få den rätta känslan av en bostad behöver du se den med egna ögon. Du behöver alltså gå på en av våra många lägenhetsvisningar och visningar av hus. När vi har en bostad ute till försäljning är visningen ett viktigt moment för en lyckad bostadsaffär. Detta gäller både säljaren som vill sälja sin bostad i Göteborg men även för dig som köpare.

Våra mäklare och en assisterande mäklarassistent finns på plats för att svara på dina frågor om området, bostadens bekvämligheter och övrig information som kan vara bra att veta om. Våra mäklare kan anpassa visningen efter dina behov och erbjuder både öppen visning samt privat visning.

Öppen lägenhetsvisning:
När man ska sälja en bostad i Göteborg är det viktigt med en lyckad visning av bostaden. I dessa fall bokar våra mäklare en eller två tillfällen där vi bjuder in spekulanter för en öppen lägenhetsvisning eller öppen visning av bostaden. Om du är intresserad av att köpa en bostad är detta ett perfekt tillfälle för dig att se mer av lägenheten och få mer information från våra mäklare som finns på plats.

Privat lägenhetsvisning:
Det är inte ovanligt att man hittar en bostad som uppfyller alla dina kriterier men där du inte vill vänta tills den öppna visningen. Kanske hade du otur som missade dagen för den öppna visningen och vill boka en privat lägenhetsvisning. Då är det bara att kontakta våra mäklare. Tillsammans med säljare kommer vi överens om en dag och tid som passar så att vi kan visa bostaden endast för dig.

Tänk igenom dina kriterier för din nästa bostad

Hur vill du att ditt nästa boende ska se ut? Har du behov av att flytta till något större, till en bostad med lägre månadskostnad eller behöver du köpa en bostad i Göteborg då du ska flytta hit? Oavsett anledning till din flytt är det bra om du tänker igenom dina kriterier för den nya bostaden. Om man exempelvis säljer en bostad i Göteborg har man vanligtvis vissa krav gällande pris och tillträde. Detta gäller även dig som vill köpa en bostad.

För att hjälpa dig hitta ditt nya hem använder vi ett nytt sätt att mäkla på som gör skillnad för både dig själv och bostadsaffären. Tillsammans kommer vi gå igenom dina önskemål och behov vare sig det handlar om att du vill köpa hus i förorten eller köpa lägenhet i storstaden. Vi satsar på kvalité och uppdaterar vår lista med bostäder till salu på regelbunden basis.

  • Vi noterar dina kriterier rörande bostadens pris och vilken budget du har
  • boytan
  • önskat bostadsområde
  • storlek på lägenheten eller villan. Om det ska vara en stor 1:a, 2:a eller en 4:a.

Våra mäklare har god lokalkännedom och ett brett kontaktnät för bra koll på bostadsmarknaden i Göteborg. På så sätt kan vi hitta bostäder till salu i ett område du föredrar även om vi inte har den specifika bostaden listad hos oss.

Komplett service när du ska köpa bostad

Om du har bestämt dig för att sälja en bostad i Göteborg brukar processen inte stanna där. Du måste såklart ha ett nytt boende att flytta till och behöver då köpa ny bostad. På vår fastighetsbyrå arbetar engagerade och kompetenta fastighetsmäklare som alla har ett mål i sikte. Att hjälpa dig göra din livs bästs bostadsaffär. För att du ska bli hundra procent nöjd med den rådgivning vi ger dig får du uppleva förstklassig service genom hela processen. Från vårt första möte till att du skriver kontrakt på ditt nästa boende.

  • Vi har ett flertal bostäder ute till salu till ett bra pris. Du kan bland annat hitta hus till salu, lägenheter till salu eller övriga fastigheter till salu.
  • Våra mäklare i Göteborg hjälper dig få ett lånelöfte.
  • Vi erbjuder kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad.
  • Vi tar ett fast mäklararvode när du vill köpa bostad eller sälja din bostad i Göteborg.
  • Om du behöver personligt stöd eller personlig rådgivning inför den kommande budgivningen kan du vända dig till oss.

Köp din bostad till marknadens bästa pris

Det bästa med att vara mäklare är att hjälpa privatpersoner hitta drömbostaden som uppfyller alla dina kriterier. Vi följer utvecklingen på bostadsmarknaden noga så att vi kan hitta prisvärda bostäder till salu.

Våra mäklare ger dig personlig rådgivning genom hela processen och svarar på dina frågor när de dyker upp. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett första möte för att berätta mer om dina kriterier. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din bostadsaffär så att den blir lyckad.

Vi hjälper dig köpa bostad i önskat område och till rätt pris. Vi hittar hus eller lägenheter till salu som uppfyller dina kriterier.